top of page

Coaches 

Raphael Mennen

SWIM-IN Eigenaar & Coach

Mijn naam is Raphael Mennen, 22 jaar oud en sportliefhebber in hart en nieren. Ik combineer voetbal met wedstrijdzwemmen en fitness. Daarnaast ben ik gediplomeerd skileraar, fitness instructeur en zwemtrainer.

Sport is mij met de paplepel ingegeven. Ik heb ouders die jaren lang werkzaam zijn geweest in de nationale sport en zelf heb ik de opleiding Sport & Bewegen afgerond. Momenteel zit ik op het HBO voor de opleiding Lichamelijke Opvoeding. Naast dit alles ben ik actief bij de zwemvereniging DWK in Barneveld. Deze vereniging is actief in de eredivisie en ik ben kerntrainer van de junioren groep. 

Zwemmen zit diep in mijn hart.  De sport beoefen ik ook al een lange tijd en heb deelgenomen aan NK's en internationale wedstrijden.

De techniek achter de zwemslagen en de manier waarop je je kunt voortbewegen in het water is intrigerend. Ik neem u graag mee in de kennis die ik heb opgedaan over zwemmen om u nog beter te laten bewegen en nog makkelijker voort te laten bewegen in het water. Tegelijkertijd werkt u aan uw conditie, oefent u alle spiergroepen en zult u ook in het dagelijks leven fitter, energieker en vrolijker zijn! 

IMG_7205_Facetune_04-08-2021-01-49-53.HEIC

Mijn naam is Joas Groeneveld, ik ben 22 jaar en ik kom uit Barneveld.

Zwemmen zit in mijn bloed, een groot gedeelte van mijn familie deed aan wedstrijdzwemmen. Zelf zwem ik sinds mijn zesde bij de club DWK in Barneveld. Dit doe ik altijd met plezier. Ik heb meerdere keren deelgenomen aan NK's maar ook aan internationale wedstrijden.

 

Ik volg de opleiding zwemtrainer 3 en ik geef al veel seizoenen training aan basisgroepen, minioren en junioren. Ik vind het leuk om mijn passie voor het zwemmen te delen!

Mijn school volg ik op Sport en Bewegen en heb ik mijn diploma als zweminstructeur ABC. Een heel groot gedeelte van mijn leven breng ik dus door in het zwembad. 

Ik vind het super gaaf om mensen te helpen hun doel te bereiken. Daarom help en begeleid ik u graag in het proces richting uw einddoel!

Joas Groeneveld 

SWIM-IN Coach 

IMG_7208_Facetune_04-08-2021-01-34-52.HEIC
Over: Over mij

Team SWIM-IN

IMG_4979_Facetune_30-08-2021-19-57-52.HEIC

Raphael Mennen

Raphael Mennen

  • Transparant_edited_edited

Eigenaar & Coach

Eigenaar & Coach

IMG_4977_Facetune_30-08-2021-19-58-56.HEIC

Joas Groeneveld

Joas Groeneveld

  • Transparant_edited_edited

Coach

Coach

Transparant_edited_edited.png
  • Transparant_edited_edited

Stagiair

bottom of page