top of page
FAQ: FAQ

SWIM-IN drijft jou!

Wij zijn jouw reden om naar het zwembad te komen. Dé drijfveer om te gaan bewegen.

 

Voor het volgen van cursussen of personal trainingen op het gebied van borstcrawl zwemmen ben je bij ons aan het juiste adres. Onder begeleiding en coaching van onze professionals maken wij van jou een betere zwemmer. Deelnemen aan een triatlon, wedstrijden zwemmen, de borstcrawl leren of gewoon fitter worden. Bij ons is alles mogelijk. Wij nemen ieder doel serieus en doen er alles aan om er het beste uit te halen. 

Trainers en wedstrijdzwemmers die actief zijn op nationaal niveau gaan met jou aan de slag. We doen dat met goed doordachte oefenstof, individuele tips en zelfs video-analyses.

Onze trainers inspireren en motiveren je om te gaan bewegen en om in beweging te blijven. De zwemsport is ook nog eens zeer toegankelijk voor zowel de makkelijke beweger als de motorisch mindere beweger. 

Zwemmen wordt geadviseerd aan mensen met lichamelijke klachten. Daarnaast is het een erg complete sport waarbij zowel lichaam als geest tot rust komen en waarbij je tegelijkertijd aan je conditie en spierkracht werkt. Je verbrandt veel calorieën, zwemmen zorgt voor een betere doorbloeding, er is sprake van weinig druk op gewrichten, je gebruikt al je spieren, je geeft je lichaam een mooie vorm en zwemmen verlaagt gevoelens van spanning. 

In het zwembad van Sportbedrijf Nunspeet worden onze diensten aangeboden. Bekijk onder het kopje 'ons aanbod' naar de mogelijkheden binnen SWIM-IN. 

 

Overtuigd? Laat je inspireren en enthousiasmeren om letterlijk aan de slag te gaan en lekker te komen drijven!

Over SWIM-IN

bottom of page