top of page

Recensies

De gevorderde cursus zwemmen was voor mij een openbaring. Ik wist dat ik al redelijk mee kon in de middenmoot van de triathlon competitie, maar Raphael heeft me echt verder geholpen met de techniek. Van tevoren had ik niet gedacht dat ik in deze korte tijd zoveel winst zou halen, zonder echt hard te trainen. Deze techniek trainingen mét zwemschema’s van Raphael zorgen pas echt voor een boost! Kortom een echte aanrader voor elke triatleet!

Casper van Dam

Al 5 jaar zit ik wekelijks in het zwembad te kijken bij de zwemtrainingen van mijn dochter. Maar zelf zwemmen? Nee, ik ben geen waterrat. Totdat ik op een zaterdagochtend werd aangesproken, is die zwemcursus van SWIM-IN niet wat voor jou? Ik zei niet gelijk ja maar ook absoluut geen nee. Na een week nadenken heb ik het een kans gegeven en me ingeschreven voor de basiscursus. We waren nog niet op de helft van de eerste training en ik vond het te gek!
Wat leer je ontzettend veel en elke training heeft weer een nieuwe uitdaging om aan te werken.
Raphael is een enthousiaste trainer die je motiveert en stimuleert. De trainingen zijn afwisselend en ontzettend leuk. Inmiddels ben ik bezig met de derde zwemcursus bij Raphael. Hij heeft van mij een waterrat gemaakt :-). En ik kan zeggen, het werkt verslavend, want ik zwem nu drie keer per week.
Dank je wel Raphael!

Anneloes Schenk

Zwemmen was voor mij altijd een gevecht. SWIM-IN bracht alles terug naar de basis en ging stap voor stap te werk om mijn techniek vanaf de grond weer op te bouwen. In grote lijnen zwom ik redelijk, maar door de aandacht, het beeldmateriaal en de coaching hebben we iedere fase van mijn slag drastisch verbeterd. Gaandeweg heb ik meerde keren een moment van klaarheid gehad, waarbij het gewoon klikte; “Ja dit is het!” 
Mijn ZWOLF-score (Zwemmen Op Lengte en Frequentie) is aanzienlijk verbeterd maar met name mijn gevoel met het water heeft enorme stappen gemaakt, zwemmen voelt nu niet meer als vechten maar als vliegen!

Chris Elliott

Na een aantal jaren niet meer gezwommen te hebben begon het toch weer te kriebelen. Eerst zelf weer rustig beginnen en steeds een beetje meer. Toen kwam de cursus van SWIM-IN op mijn pad. 

 

Hier kon ik de techniek weer bijleren en de conditie verder opbouwen. Raphael gaf tijdens de cursus goede tips om gelijk toe te passen. De camera beelden zijn hierbij echt van meerwaarde omdat je ziet waar het om gaat. Daarnaast was de cursus naast leerzaam ook erg gezellig. 

 

Een aanrader voor iedereen die beter wil leren borstcrawl zwemmen onder enthousiaste en professionele begeleiding.

Eline Nagelholt

Recensies: Recensies
bottom of page