top of page

Doormiddel van slimme technologie maakt SWIM-IN het mogelijk onderwater opnames te maken van zwemmers. Wij bieden de analyses aan als geen ander in Nederland. 

Het gave van een videoanalyse is dat je stap voor stap een plan kan maken voor specifieke oefeningen om jouw aandachtspunten te verbeteren. Tijdens het bewegen in het water voer je soms bewegingen anders uit dan dat je zelf denkt. Wanneer je jezelf terugziet op video krijg je direct beeld van hoe je beweegt. Het is fijn om de video direct te kunnen zien en ook direct daarna de gegeven tips (die nog fris in het hoofd zitten) te kunnen toepassen.

 

Wij maken gebruik GoPro's, maar ook van de WinnerCam technologie. Doormiddel van een polsbandje die is gekoppeld aan je account kun je inchecken. Dit doe je op een apparaatje op de badrand. Na het inchecken geeft het systeem een signaal dat je van start kunt gaan. Je zwemt een baantje terwijl deze word opgenomen. Je klimt vervolgens het water uit en checkt doormiddel van je bandje in bij het beeldscherm. Je video word afgespeeld. 

Na de analyse met de SWIM-IN coach kun je weer het water in om de gegeven feedback toe te passen.

Thuis kun je de opgenomen video's ook zelf nog eens bekijken op je devices. 

In de basis- en gevorderden cursussen van SWIM-IN worden meerdere videoanalyses aangeboden. Dit is ook optioneel tijdens personal trainingen. Het helpt je als zwemmer om techniek aanwijzingen sneller te kunnen toepassen.

Videoanalyse

sm-9.jpg
sn-7.jpg
IMG_2996_Facetune_18-06-2022-19-23-51.HEIC
Nieuws & updates: Nieuws & updates
bottom of page