top of page
Lessen: Lessen

SWIM-IN is er voor iedereen! Voor ieder doel willen wij werken. Tijdens de cursusuren begeleiden we individuele sporters in het proces om te werken richting de persoonlijke doelstellingen. 

SWIM-IN biedt ook de mogelijkheid groepslessen te verzorgen. We staan ook hier met coaches/wedstrijdzwemmers langs de badrand om iedere groep op eigen niveau een super leerzame team activiteit aan te bieden. 

 

Een triathlon groep dat zich wil focussen op de zwemtechnieken, een klas dat opzoek is naar een sportief en leerzaam uitje of een voetbalteam dat eens wil ervaren hoe het eraan toe gaat in de sport zwemmen. Alles kan en alles is mogelijk! 

Daarnaast is het ontzettend belangrijk om je breed te ontwikkelen als sporter. Wanneer je andere sport gaat beoefenen wordt je alleen maar beter in je eigen sport. 

We combineren graag een uur zwemmen in de praktijk met een presentatie van een oud top coach om te vertellen over hoe de zwemsport eraan toe gaat in de top. Tijdens deze presentatie word ook verteld over de manier van voortbewegen in het water. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan via de knop hieronder!

sn-29.jpg

GROEPSSESSIES

Prijs op aanvraag

Groepssessies

bottom of page