top of page

Nieuwsbrief oktober 2022

SWIM-IN

17 okt. 2022

Sinds dit seizoen zijn er al twee nieuwe activiteiten voor zwemmers en zwemsters beschikbaar bij SWIM-IN. Vanaf januari 2023 komt daar een exclusieve dienst bij!

De 3 nieuwe en super toffe diensten van SWIM-IN!


Personal training (PT)

Sinds dit seizoen bieden wij personal trainingen voor iedereen die graag 100% persoonlijke aandacht wil en maximaal rendement wil halen uit de trainingen. Een voordeel van deze dienst is dat we flexibeler kunnen zijn met de dag en het tijdstip waarop we dit plannen ten opzichte van de cursussen. De standaard personal training (PT) -sessies bestaan uit 4 trainingen. Uiteraard is alles bespreekbaar. Wij verwelkomen je graag in de zwembaden van Zeewolde en Nunspeet om onze PT-sessies aan te bieden. Het is ook mogelijk om op locatie de trainingen te verzorgen. De minimale eis is een zwembad met een lengte van minimaal 12 meter.


Online coaching

Vanaf januari 2023 bieden wij online trainingen aan. Voor een ieder die zelfstandig de zwemtechniek en het uithoudingsvermogen wil verbeteren in het water. Bovendien ben je onafhankelijk van tijd en plaats. Door middel van deze dienst kunnen wij jou online coachen en helpen met het bereiken van je doelen in het zwembad.Door middel van een maandelijks abonnement schrijven wij trainingen op maat. Met instructie video’s en een duidelijk geformuleerd programma kun je zelfstandig trainen. Met de gratis meegeleverde waterdichte ‘phonebag’ kun je langs de badrand bij al je documenten die je nodig hebt voor de training.


SWIM-IN club

Voor alle cursisten die de gevorderden-cursus hebben afgerond is er nu de SWIM-IN club. Zwemmers die bezig willen zijn met het toepassen van de geleerde techniek en het uithoudingsvermogen willen verbeteren, skills (keerpunten, onderwaterfases, etc.) willen verbeteren/leren en wekelijks willen zwemmen onder begeleiding zijn dan bij het juiste adres. Schema’s worden geschreven op basis van jouw kunnen. Wij van SWIM-IN weten op welke manier je het beste resultaat boekt om op basis van efficiënt zwemmen zo snel en gemakkelijk mogelijk meters te maken.Samen met andere zwemmers die de cursussen hebben gevolgd is het leuk om wekelijks verder te ontwikkelen op dat waar je al zo hard voor hebt geoefend. Het doel is dan ook om er een clubje van te maken. Een club met zwemmers die de zwemsport giga leuk vinden en hier misschien wel op sportief vlak iets mee willen. Denk bijvoorbeeld aan een triathlon of simpelweg nog lekkerder banen zwemmen in ‘jouw’ zwembad. Door middel van deze dienst kun je jezelf daarvoor klaarstomen samen met de coaches in een super gezellige en sportieve omgeving. Ieder blok van twee maanden heb je de kans om je opnieuw in te schrijven. Je kunt deze dienst dus blijven herhalen en dus het hele jaar lang blijven trainen. Vanaf komend blok (30 oktober) kun je je hiervoor inschrijven.

bottom of page